سئو سایت
326امتیاز کاربران| امتیاز: 5 از 5سئو سایت

۷ نکته طلایی در طراحی وبسایت

بعد از خرید هاست و دامنه مورد نظر برای راه اندازی سایت تان و نصب سیستم مدیریت محتوی مورد نیاز , گام بعدی که پیش روی شماست طراحی قالب برای سایت تان است. وقتی کاربری وارد سایت شما میشود طراحی سایت شما اولین چیزیی است که توجه او را جلب میکند. یک طراحی سایت زیبا میتواند به کاربر احساس آرامش و راحتی بدهد و او را مدتها در سایتت شما نگه دارد اما یک طراحی سایت بی نظم در همان نگاه اول باعث انصراف کاربر از پیمایش سایت شما و خروج او از سایت میشود.

در این مقاله نکات مهم و اصلی در طراحی سایت  مورد بررسی قرار میگیرد که توجه به آن برای تمامی کاربران حرفه ای و مبتدی لازم است و میتواند جلوی بسیاری از اشتباهات را بگیرد.

به عنوان یک طراح سایت باید کاری کنید که بازدید کننده در نگاه اول به کاربر همیشگی سایت تبدیل شود.

اشتباهات رایج در طراحی سایت

۱- رنگ بندی :

در انتخاب رنگ بندی سایت باید توجه کنید سایتی که در حال طراحی قالب آن هستید چه موضوعی دارد ؟ سایت هایی که علمی و تحقیقاتی هستند و بیشتر محتوی و مقالات در آنها مهم است باید رنگ بندی ساده داشته باشند . مانند متن سیاه با پس زمینه سفید. زیرا کاربر مدت زیادی در این سایتها برای خواندن مقالات وقت صرف میکند که رنگ بندی ساده از خستگی چشم کاربر جلوگیری میکند.

اما در سایت های فروشگاهی و خدماتی بهتر است از رنگ های شاد و تند استفاده شود. خصوصا برای دکمه ها و نوشته های خاص تا توجه مشتری برای کلیک کردن یا ثبت نام بیشتر جلب شود.

استفاده از رنگ های تند فقط باید در بخش هایی از سایت باشد که قصد دارید توجه کاربر جلب شود و اگر در همه جای سایت از رنگ های تند و با کنتراست بالا استفاده کنید باعث خستگی کاربر و نارضایتی او خواهد بود.

۲- سایز و نوع فونت :

یکی از مهم ترین نکات در طراحی سایت استفاده از فونت خوانا با اندازه مناسب است. وقتی کاربری وارد صفحات سایت شما میشود باید بتواند به راحتی مطالب شما را بخواند و نیازی به زوم کردن نداشته باشد و همچنین فونتی انتخاب کنید که با تمامی مرورگرها سازگاری کامل داشته باشد و به صورت درست نمایش داده شود.

اگر مطالب سایت شما بیش از اندازه ریز یا درشت باشد نتیجه آن نارضایتی کاربر و ترک سایت شما خواهد شد.

۳- منو ها و مسیریابی:

متاسفانه در بسیاری از سایت های ایرانی وقتی کاربر میخواهد به بخش مورد نظر برود دچار سردرگمی میشود.برای مثال یک سایت شرکتی که صفحه مخصوص استخدام دارد اما در منو های سایت بخشی به نام استخدام وجود ندارد و کاربر بعد از مراجعه به سایت باید تمامی صفحات سایت را به دنبال بخش مورد نظر بگردد و یا بی نتیجه سایت را ترک کند !

شما باید کوتاه ترین مسیر را برای دسترسی کاربر به مطالبتان در نظر بگیرید.اگر حجم مطالب زیاد است میتوانید از ۲ یا چند منوی مختلف استفاده کنید و بخش بندی مطالب سایت را گسترش دهید تا کاربران در کوتاه ترین زمان ممکن به خواسته خود برسند.همچنین میتوانید در ستون های کناری سایت از بخش بندی های مختلف استفاده کنید و قسمتهای پر کاربرد سایت خود را در آن قرار دهید.

یک راه دیگر برای بهبود مسیریابی سایت استفاده از نقشه سایت است.که بازدیدکنندگان با مراجعه به بخش نقشه سایت میتوانند خیلی راحت صفحه مورد نظر خود را پیدا کنند و وارد آن بشوند.

۴- تصاویر :

هیچ کاربری از دیدن یک سایت خشک و بی روح لذت نخواهد برد. برای بخش های مختلف سایت از تصاویر مرتبط و با کیفیت استفاده کنید.این در طراحی سایت بسیار مهم است چون استفاده از تصاویر هم قوانین خاص خودش را داراست.

کیفیت تصاویر باید خوب و با حجم کم باشد تا باعث کاهش سرعت سایت شما نشود.توجه کنید که سرعت سایت یک فاکتور مهم در سئو و بهینه سازی سایت شما است.
سایز تصاویر هم باید متناسب با مطلب شما انتخاب شود. برای یک مقاله یک تصویر با اندازه متوسط (۶۰۰X400) کافی است و برای منو ها و لوگوی سایت از تصاویر با سایز کوچک استفاده کنید.استفاده از تصاویر بیش از حد بزرگ در مطالب باعث سنگین شدن صفحات سایت و در نتیجه کاهش سرعت بارگذاری سایت میشود.
سعی کنید اگر مقالات طولانی مینویسید حتما از یک یا چند تصویر مرتبط استفاده کنید چوین تصاویر هم باعث تنوع و رفع خستگی خواننده میشود و هم درک مطلب را برای او راحت تر میکند.

یک تصویر مناسب و مرتبط گاهی بیش از چندین خط توضیح و متن به کاربر در درک مطلب کمک میکند.

۵ – فرم تماس :

یک بخش فراموش شده در طراحی سایت وجود بخش تماس با ما و اطلاعات تماس است. تصور کنید که کاربر وارد سایت شما شده و به کالا یا خدمات شما علاقه مند است و نیاز دارد برای کسب اطلاعات بیشتر با شما از طریق ایمیل یا تلفن در تماس باشد. قرار دادن اطلاعات تماس در قسمت قابل دید و بالایی سایت از دو جهت به شما کمک میکند :

باعث اطمینان کاربر از فعالیت شما میشود : وقتی یک سایت خدماتی اطلاعات تماس تلفنی یا آدرس و ایمیل خود را در سایت قرار میدهد در مقایسه با سایر سایت ها که فقط یک ایمیل قرار داده اند یا اصلا بخش تماس ندارند بسیار قابلل اعتماد تر است.
باعث فروش بیشتر میشود : در سایتی که کاربران میتوانند به راحتی با شما ارتباط برقرار کنند و تمامی اطلاعات تماس شما پیش روی آنهاست طبیعتا فروش بیشتری انجام خواهد شد زیرا کاربر اعتماد بیشتری به شما خواهد داشت.
سایتی که هیچ اطلاعات تماسی از خود ارائه نمیکند در جلب اعتماد مخاطبان نا موفق خواهد بود و در نتیجه فروش و سود دهی آن تا حد چشمگیری کاهش خواهد یافت.

۶ – سرعت سایت :

یک بخش بسیار مهم هم در طراحی سایت و هم در بخش سئو و بهینه سازی سایت مربوط به سرعت سایت شما میشود.بخش پایه و اساسی مربوط به سرعت سایت انتخاب یک هاست مناسب و بعد از آن استفاده از شبکه های توزیع محتوی یا CDNN است. و بعد از این مراحل سایر مسائل مرتبط با سایت شما مربوط به نوع طراحی و برنامه نویسی سایتت شماست که حتما باید رعایت کنید که در غیر این صورت هر چقدر مطالب مفید و کاربردی ارائه کنید اما سایت کندی داشتهه باشید رتبه خوبی در نتایج جست و جو نخواهید داشت.

رعایت نکات زیر به شما در افزایش سرعت سایت کمک خواهد کرد :

استفاده حداقل از Java و CSS :
اگر نیاز دارید در سایت خود از کدهای جاوا استفاده کنید سعی کنید این کدها را به انتهای صفحات سایت منتقل کنید تا در هنگام لود شدن سایت باعث سنگین شدن سایت نشود. همچنین در نوشتن CSS ها سعی کنید تمامی متغیر ها را در یک یاا دو فایل قرار دهید و از ساختن چندین فایل CSSS برای بخش های مختلف سایت پرهیز کنید چون باعث کندی بیش از حد سایتت خواهد شد

استفاده استاندارد از مولتی مدیا :
طبیعی است که در تمامی سایت ها از تصاویر و حتی فیلم برای روشن تر کردن موضوع و انتقال بهتر مطلب به کاربر استفاده میشود. اما این استفاده باید در حد استاندارد باشد. اگر از فیلم در مقالات خود استفاده میکنید سعی کنید حجم مناسبی داشته باشد تا سریعتر لود شود و همچنین تصاویر سایت را تا جایی که میتوانید کم حجم کنید.

سعی کنید مولتی مدیای استفاده شده در سایت را بر روی هاست خودتان قرار دهید و به منابع خارجی لینک ندهید. به عنوان مثال شما در مقاله خود تصویری قرار داده اید اما آن تصویر روی هاست دیگری قرار دارد و شما فقط آن را در سایت خود لینک کرده اید. پس هر بار کاربری بخواهد آن مقاله را مطالعه کند باید فایل تصویر از سایت دیگری بارگذاری شود که اگر آن سایت خارج از دسترس باشد مرورگر زمان زیادی برای لود کردن تصویر وقت صرف میکند که نتیجه آن کاهش چشمگیر سرعت سایت شماست.به همین دلیل سعی کنید همیشه تمامی مطالب و فایلهای سایت را بر روی هاست خودتان میزبانی کنید.

۷ – واکنش گرا :

روز به روز بر تعداد کاربرانی که از طریق تلفن هوشمند وب گردی میکنند افزوده میشود. پس سایتی موفق است که بر روی تمامی دستگاه ها قابل نمایش باشد. حال این دستگاه یک تلفن همراه باشد یا تبلت و حتی یک تلویزیون هوشمند. سایت شما باید طوری واکنش گرا Responsive طراحی شود که خودش را با هر سایز صفحه نمایش هماهنگ کند.

منو ها و تصاویر سایت هم باید در دستگاه های مختلف بدون مشکل قابل نمایش باشد و کاربر برای پیمایش سایت شما نیازی به اسکرول کردن در جهت های مختلف نداشته باشد.

اندازه فونت هم باید در تلفن های همراه درشت تر باشد که قابلیت خوانا بودن را از دست ندهد.

مواردی که در این مقاله مطالعه کردید بخشی از مهم ترین نکاتی است که طراح سایت باید رعایت کند و با توجه کردن به آنها میتوان سایتی طراحی کرد که نیاز همه کاربری را برآورده کند و کاربر در مراجعه اول به سایت مجذوب آن شود و به مخاطب همیشگی شما تبدیل شود. بخشطراحی سایت گروه فراکارانت آمادگی دارد سایت شما را با استفاده از تیم حرفه ای وو آخرین تکنولوژی برنامه نویسی تحت وب طراحی و اجرا کند . برای اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید یا از صفحه طراحی وب سایت بازدید کنید.

به این مطلب امتیاز بدهید

اولین نفری باشید که نظر می دهد.

دیدگاهی بنویسید

آدرس ایمیل شما محفوظ می ماند


*


اجاره جرثقیل