
از جمله خدماتی که تیمها میتوانند در این دوره بهرهمند شوند، مربیگری و مشاوره تخصصی، شبکهسازی و ارتباطات، فضای استقرار اداری و کارگاهی، شبکه آزمایشگاهی دانشگاه، مذاکره و جذب سرمایهگذار است. برنامه تجاریسازی شریف آماده پذیرش طرحهای فناورانه است. کاربران جهت ثبت درخواست پذیرش در برنامه تجاریسازی به نکات زیر توجه کنند و پس از تایید این موارد، جهت تکمیل فرم پذیرش به مرحله بعدی بروند. دعوتشدن یا نشدن شما به مصاحبه، به نحوه پر کردن فرم پذیرش توسط کاربران بستگی دارد. لذا لازم است تا فرم پذیرش با دقت و حوصله و با در دست داشتن اطلاعات کافی از طرح خود تکمیل شود:
۱- جهت پذیرش در برنامه تجاریسازی ابتدا باید فرم پذیرش را پر کنید. کارشناسان برنامه فرمهای پذیرش را بررسی کرده و در صورت وجود قابلیت جهت تجاریسازی در طرح، از تیمها جهت مصاحبه حضوری دعوت بهعمل میآید.
۲- جلسات مصاحبه حضوری برنامه تجاریسازی هر دو هفته یکبار و با حضور تسهیلگران و کارشناسان برنامه برگزار میشود.
۳- پس از انجام مصاحبه حضوری با تیمها، وضعیت تیم توسط تسهیلگران و کارشناسان برنامه تجاریسازی ارزیابی شده و نتیجه پذیرش حداکثر تا یک هفته پس از مصاحبه به اطلاع تیم خواهد رسید.
۴- پس از پذیرش، یک نفر از تسهیلگران برنامه تجاریسازی با تیم همراه شده و تیم را تا رسیدن به سرمایهگذاری و خروج از برنامه همراهی میکند. تسهیلگر فردی با تجربه در راهاندازی کسبوکارهای نوپا است که در تصمیمگیریهای اجرایی به تیم کمک کرده و رابط ارائه خدمات برنامه تجاریسازی به تیم است.
دیدگاهی بنویسید